Een Professioneel Verhuisbedrijf In Ede Inhuren

Een professioneel verhuisbedrijf in Ede inhuren

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Ede? Het professionele verhuisteam van Mondial Movers Waaijenberg Groep staan graag voor u klaar sinds 1896. Onze nummer één prioriteit is dat u snel en eenvoudig kan verhuren zonder enkele zorgen. Wij begrijpen dat verhuizen één van de meest stressvolle periodes is in een mensenleven. Vaak zijn er ook genoeg andere zorgen rondom de verhuizing. Zo kunt u zich volledig daarop richten en verzorgen wij dat uw gehele inboedel wordt verhuisd van A naar B. Ook als u niet nationaal maar internationaal wilt verhuizen, kunt u bij ons terecht. Wij verhuizen namelijk naar Scandinavië, Binnen Europa en ook overzee. Om de precieze bestemmingen te bekijken, kunt u terecht op onze website onder het kopje ‘Internationale verhuisbestemmingen’.

Nationaal verhuizen met een verhuisbedrijf in Ede

Mondial Movers Waaijenberg Groep staat graag voor u klaar als verhuisbedrijf in Ede als u nationaal wilt verhuizen. Een verhuizing vraagt vaak om veel voorbereiding en een goede uitgewerkte planning. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Geef dan uw verhuizing uit handen aan onze specialisten bij Mondial Waaijenberg Verhuizers. Wij gaan er dan alles aan doen om uw verhuizing zo relaxed mogelijk te laten verlopen. U kunt naast Ede ook terecht bij de locaties Barneveld, Bronckhorst, Brummen, de Bilt, Harskamp, Lunteren, Otterlo, Renswoude en tot slot, Wageningen. In al deze plaatsen vindt u uw eigen Waaijenberg Verhuizers BV locatie.

‘Zuinig op de spullen van een ander’

Wij zijn al uw betrouwbare verhuizer sinds 1896. Wij hebben dus al meer dan een eeuw ervaring met het professioneel en structureel aanpakken van verhuizingen. Ons motto is dan ook niet voor niets ‘zuinig of de spullen van een ander’. Wij zouden niet anders met uw spullen omgaan dan met onze eigen spullen. Wij vinden het daarom belangrijk dat alles geheel en veilig op de gewenste locatie wordt gebracht. Deze professionaliteit vindt u terug gezien wij zijn aangesloten bij de Erkende verhuizers en beschikken over diverse ISO-certificaten en deelnemen aan de Organisatie voor Erkende Verhuizers waar die weer aangesloten zit bij de Federatie van Europese verhuisorganisaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *